
En portion bagt havregrød er til de dage, hvor det ikke behøver at gå stærkt med morgenmaden. Du skal nemlig starte med at lave en helt almindelig portion havregrød, og først herefter skal den bages. Når den almindelige grød stå klar, slår man et æg ud i. Der er mange der spiser grøden med æg i uden at tilberede yderligere – så hardcore er jeg dog ikke helt 😉
Et æg i havregrøden gør den mere fluffy og blød i smagen, og det er helt samme effekt du opnår med denne bagte grød. Hvis ikke du har prøvet det før, så kan du sætte næsen op efter en mere kage-agtig morgenmad end du er vandt til. Ægget gør virkelig noget godt for grøden.
Til bagt havregrød kan du bruge de samme toppings som du normalt plejer at bruge på din morgengrød – du kan også spise den helt uden noget på. Jeg har her toppet min grød med hjemmelavet rabarberkompot og mandler.

Jeg har flere opskrifter med bagt havregrød. Se også opskriften med vanilje og hindbær eller denne med kanel, banan og blåbær.
Det er altid lækkert med noget knasende ovenpå en blød grød, her kan jeg anbefale dig at prøve med enten kakao granola eller honningristede havregryn.
Bagt havregrød
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 2 dl mælk
- 1 æg
- 1-2 tsk rørsukker
Sådan gør du
- Havregryn og mælk blandes i et lille ovnfast fad, og sættes i microovnen i 3 minutter.
- Ægget piskes i grøden med en gaffel.
- Drys sukker hen over toppen.
- Bag i ovnen ved 200° varmluft i 15 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar