…et must på ethvert tapasbord! I hvert fald hvis du spørger mig 😀
Det er sååå lækkert – og hvem kan ikke lide bacon? Min mand efterspørger nogen gange bacon i svøb, så herhjemme er det anset som et livsnødvendigt krydderi.. Bacon er svaret på mange ting.
Jeg elsker tapas, både maden og den hygge der omkring at sidde og småspise et helt måltid. Der er altid noget for enhver smag, og man kan undgå de ting, man ikke bryder sig om.
Bacon i svøb er super let og hurtigt at lave, opskriften kommer nederst på denne side.
Dadler i baconsvøb
Ingredienser
- 16 dadler ca 1/3 af en pose
- 1 pakke bacon i skiver
Sådan gør du
- Halver baconskiverne – dette gøre lettest ved at klippe det over med en saks.
- Vikl en halv skive bacon omkring en dadel, og placer i et ovnfast fad.
- Dadlerne bages i ovnen ved 200° i 25 minutter.
Skriv et svar