De fleste salater bliver lige en tand bedre, hvis man har noget knasende at putte ovenpå. Denne topping er med ristede kerner og mandler, som giver en god kontrast til en “frisk” salat som f.eks. en salat med mango eller melon.
Hvis du er på udkig efter en topping til en “tung” salat, som denne pæresalat, skal du prøve mit knas med kokos.
Knas til salat (salt)
Ingredienser
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- 1 spsk sesamfrø
- 1 håndfuld groft hakkede mandler
- ½ tsk fint salt
Sådan gør du
- Hak mandlerne groft.
- Bland alle ingredienserne på en pande, og lad det riste ved middel varme.
- Opbevar kernerne i en lufttæt beholder.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar