
Lækkert og smagsfuldt brød, der kan laves på blot 1 time. Det er “den lette løsning” hele vejen igennem, da brødet hverken skal æltes, formes eller efterhæves.
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Pesto-brød i bradepande
Ingredienser
- 6 dl lunkent vand
- 25 gram gær
- 1 tsk sukker
- 2 dl havregryn
- 5 dl hvedemel – brug gerne en fin mel som eksempelvis manitoba.
- 1 tsk salt
- 100 gram pesto
- groft middelhavssalt
Sådan gør du
- Opløs gæren i lunkent vand.Tilsæt sukker, havregryn, mel og salt – bland det hele sammen med hånden.
- Fordel dejen på en bradepande med bagepapir.Hæv ved 32° i 30 minutter.
- Fordel pesto over dejen med en teske. Dejen vil falde sammen, men den skal nok hæve op igen under bagningen.
- Drys med middelhavssalt.
- Lad pizzaen efterhæve mens ovnen varmes op.
- Bag i ovnen ved 200° i 25 minutter.
Skriv et svar