Når jeg skal have kylling, skal der gøres lidt mere ud af det, end bare lidt krydderier og på panden. Men det skal stadig være simpelt og let at lave! Her får du et bud på hvordan du kan gøre dine kyllingefileter mere spændende, uden at det kræver ret meget arbejdstid. Fra start til ovn, tager det 15 minutter at klargøre denne ret.
Du kan servere kyllingen med noget simpelt som f.eks. ovnstegte kartoffelfritter med citronpeber og stegte gulerødder.
Du kan også prøve opskriften på svøbt kylling med pikantost, den finder du lige her.
Svøbt kyllingebryst med pesto, mozzarella og tomat
Ingredienser
- 2 store stykker kyllingbryst
- 1 pakke bacon
- 2 tsk grøn pesto
- 1 håndfuld spinatblade
- ½ mozzarellabøf
- 1 tomat
- 1 tsk hvidløgskrydderi
Sådan gør du
- Placer 3-4 stykker bacon ved siden af hinanden i et fad. Gør dette for hvert stykke kyllingbryst til skal tilberede.
- Rens kyllingen og placer et stykke i midten af hver baconanretning.
- Skyl spinatbladene og tomaten. Skær mozzarella og tomat i skiver.
- Smør kyllingstykkerne med pesto – det gøres lettest med bagsiden af en ske. Placer spinat, mozarella og tomat ovenpå.
- Drys hvidløgskrydderi ovenpå tomaterne.
- Saml baconenderne op omkring kyllingbrystet.
- Bag i ovnen ved 200° i 25-30 minutter.
Skriv et svar