Go Back

Kernebrød med mandelmel

Antal: 18 skiver
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 5 æg
  • ½ dl olie jeg bruger rapsolie
  • ½ dl vand
  • 1,5 tsk salt
  • 75 gram mandelmel
  • 10 gram pofiber
  • 80 gram græskarkerner
  • 120 gram solsikkekerner
  • 100 gram hørfrø
  • 50 gram sesamfrø
  • 50 gram spelt- eller rugflager

Sådan gør du

  • Pisk æg, olie, vand og salt sammen.
  • Tilsæt mandelmel og pofiber.
    Rør det godt rundt i væsken.
  • Tilsæt kernerne og rør til massen er ensartet.
  • Beklæd en 1 liters rugbrødsform med bagepapir.
    Fordel dejen heri. Glat overfladen med en våd hånd.
  • Bag ved 175° over/under varme i 50 minutter.

Noter

Næringsindhold pr skive brød
Kalorier: 172
Protein: 9 gram
Kulhydrat: 5,7 gram
Fedt: 13 gram