Kernebrød med mandelmel
Antal: 18 skiver
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk
- 5 æg
- ½ dl olie jeg bruger rapsolie
- ½ dl vand
- 1,5 tsk salt
- 75 gram mandelmel
- 10 gram pofiber
- 80 gram græskarkerner
- 120 gram solsikkekerner
- 100 gram hørfrø
- 50 gram sesamfrø
- 50 gram spelt- eller rugflager
Pisk æg, olie, vand og salt sammen.
Tilsæt mandelmel og pofiber.Rør det godt rundt i væsken. Tilsæt kernerne og rør til massen er ensartet.
Beklæd en 1 liters rugbrødsform med bagepapir.Fordel dejen heri. Glat overfladen med en våd hånd. Bag ved 175° over/under varme i 50 minutter.
Næringsindhold pr skive brød
Kalorier: 172
Protein: 9 gram
Kulhydrat: 5,7 gram
Fedt: 13 gram