Teriyaki nudler med skinke og grønt
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Antal: 4 portioner
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk
Marinade
- 5 spsk soya
- 2 spsk honning
- 4 spsk sur / sød sauce
Ingredienser
- 400 gram skinke, kogt eller rå
- 150 gram ægnudler
- 1 stk rød peber
- 100 gram gulerod
- 100 gram slikærter
- 3 store forårsløg
- 5 gram spirer Jeg bruger enten lucernespirer eller bønnespirer
- 1 spsk marinade med teriyaki og sesamolie Den jeg bruger er fra SantaMaria
- Evt. lidt sesam til at drysse over
Lav marinaden: Bland soya, honning og sur/sød sauce.
Skær kødet i tern og vend det i marinaden. Lad det gerne stå og trække lidt smag.
Rengør og snit alle grøntsagerne: rød peber, gulerod, slikærter, forårsløg og spirer.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Steg kødet på en stor pande. Når det er stegt færdigt tilføjer du alle grøntsagerne.
Vend nudlerne i retten og hælder teriyakimarinaden over.
Drys evt. lidt sesamfrø på toppen. Velbekomme.