Grøn grøntsagsspaghetti
Antal: 2 personer
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk
- 120 gram spidskål ca 1/2
- 120 gram squash ca 1 hel
- 100 gram fuldkornsspaghetti
- olie
- salt
Kog spaghettien efter anvisningen på posen.
Snit spidskål - skær i skiver fra toppen og ned mod stilken. Skær herefter hver skive i kvarte. Brug en spiralizer til at skære squashen. Alternativt kan du skære den i helt tynde strimler.
Opvarm en pande ved middeltemperatur. Tilføj ca en spsk olie.
Tilbered grøntsagerne på panden. Jo længere tid de får, jo blødere bliver de. Jeg plejer at stege dem i ca 6 minutter, så har de stadig lidt bid. Hvis du gerne vil have dem helt bløde, skal de blot have et par minutter mere. Når det hele er færdigt, blander du spaghetti og grøntsager godt sammen.