Go Back

Grøn grøntsagsspaghetti

Antal: 2 personer
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 120 gram spidskål ca 1/2
  • 120 gram squash ca 1 hel
  • 100 gram fuldkornsspaghetti
  • olie
  • salt

Sådan gør du

  • Kog spaghettien efter anvisningen på posen.
  • Snit spidskål - skær i skiver fra toppen og ned mod stilken.
    Skær herefter hver skive i kvarte.
  • Brug en spiralizer til at skære squashen. Alternativt kan du skære den i helt tynde strimler.
  • Opvarm en pande ved middeltemperatur. Tilføj ca en spsk olie.
  • Tilbered grøntsagerne på panden.
    Jo længere tid de får, jo blødere bliver de. Jeg plejer at stege dem i ca 6 minutter, så har de stadig lidt bid. Hvis du gerne vil have dem helt bløde, skal de blot have et par minutter mere.
    Grøntsagsspaghetti
  • Når det hele er færdigt, blander du spaghetti og grøntsager godt sammen.