Go Back
Udskriv
5 fra 2 stemmer

Bananpandekager

Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 2 modne bananer
  • 3 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl mel
  • ¼ tsk salt
  • 1 tsk smag: Vaniljesukker, kanel eller kardemomme
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Mos bananerne og pisk dem sammen med æg og havregryn.
  • Bland mel, salt og vaniljesukker.
    Pisk det godt sammen med bananblandingen.
  • Varm en pande op med lidt olie på, og steg pandekagerne.
    Jeg plejer at bruge en sauceske til at afmåle mængden pr pandekage, så får de den størrelse jeg foretrækker. Der kan steges ca 5 pandekager på en pande af gangen.

Noter

  • Pandekagerne er fryseegnede - tag en op en halv time før den skal spises, eller lun den 10 sekunder i microovnen direkte fra frost.
  • Pandekagerne kan eventuelt lunes i ovnen inden servering.