Svøbt kyllingebryst med pesto, mozzarella og tomat
Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid30 minutter min
Samlet tid45 minutter min
Antal: 2 personer
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk
- 2 store stykker kyllingbryst
- 1 pakke bacon
- 2 tsk grøn pesto
- 1 håndfuld spinatblade
- ½ mozzarellabøf
- 1 tomat
- 1 tsk hvidløgskrydderi
Placer 3-4 stykker bacon ved siden af hinanden i et fad. Gør dette for hvert stykke kyllingbryst til skal tilberede.
Rens kyllingen og placer et stykke i midten af hver baconanretning.
Skyl spinatbladene og tomaten. Skær mozzarella og tomat i skiver.
Smør kyllingstykkerne med pesto - det gøres lettest med bagsiden af en ske. Placer spinat, mozarella og tomat ovenpå.
Drys hvidløgskrydderi ovenpå tomaterne.
Saml baconenderne op omkring kyllingbrystet.
Bag i ovnen ved 200° i 25-30 minutter.