Go Back

Kylling i rød karry

Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 350 gram kyllingfilet
  • 1 spsk fedtstof
  • 1 spsk rød karry paste evt mindre (se noter)
  • 1 helt hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 løg
  • 3 forårsløg
  • 4 dl mælk
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 spsk karry krydderi
  • 2 spsk mel
  • 1 dl vand
  • Kokosmel til at drysse på toppen

Sådan gør du

  • Rens kyllingefileten og skær den i mindre stykker.
    Steg den i lidt fedtstof i en gryde.
    Tilsæt rød karry paste.
  • Pil alle hvidløgsfed, så de er klar til brug.
    Snit peberfrugt, løg og forårsløg.
  • Tilsæt grøntsagerne, mælk, salt, peber og karry.
  • Lav en jævning ved at ryste mel og vand sammen.
    Tilsæt jævningen mens du rører rundt.
  • Når retten har været oppe at koge, skruer du ned for blusset, sætter låg på gryden og lader retten simre i 15 minutter.
    Velbekomme.

Noter

  • Rød karry pasta er stærkt. Med den mængde der er opgivet i opskriften, får du en stærk ret. Hvis du ønsker den mere mild kan du starte med 1 tsk i stedet for.
  • Server med ris til.
  • Top gerne retten med kokosmel, æbler og rosiner.