Go Back

Flammkuchen - klassisk

Antal: 2 stk
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

Bund

  • 300 gram hvedemel
  • 150 gram Tipo-00 mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 3 dl vand
  • 2 spsk olivenolie

Fyld

  • 2 dl cremefraiche
  • ½ tsk revet muskatnød
  • 1 tsk timian, tørret
  • kværnet frisk peber
  • 2 rødløg
  • 1 pakke baconskiver ca 8 stk.

Sådan gør du

Bund

  • Rør ingredienserne sammen på en røremaskine - lad den ælte i 10 minutter på lav hastighed.
    Lad dejen hvile i 15 minutter inden den rulles ud.
  • Del dejen i to og rul den ud til 2 "pizzaer". Brug godt med mel på både bord og rulle.
    Placer på bagepapir.

Fyld

  • Bland cremefraiche, muskat og timian.
    Smør det på de to bunde.
    Drys med friskkværnet peber.
  • Snit 2 rødløg i tynde ringe, fordel dem over bundene.
    Top med baconskiver.
  • Bages i ovnen ved 275° i 15 minutter.