Knus digestive og bland dem med det bløde smør.Jeg har brugt en minihakker til kiksene, alternativt kan kan putte dem i en frysepose og knuse dem med en kagerulle.
Pres kiksebandingen godt ned i en tærteform. Sørg for at der kommer en lille kant på.Stil på køl.
Kog den kondenserede mælk til karamel.Jeg anbefaler at du gør dette i ovnen - den metode kan du finde lige her.
Hæld karamellen over kiksebunden. Den kan glattes ud med bagsiden af en ske, der dyppes i varmt vand.Sæt igen tærten på køl.
Skær bananerne i skiver, og fordel dem over kagen.
Pisk fløden og bland den med 2/3 af den hakkede chokolade.Fordel over bananerne.Drys det sidste choklade over som pynt.
Noter
Hvis du samler kagen i god tid før den serveres, skal du sørge for at dække bananerne helt til med flødeskum, ellers når de at blive lidt triste.