Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
5
fra 1 stemme
Kokosgranola
Forfatter:
Jeanette fra Grøntmad.dk
Ingredienser
2
spsk
honning
2
spsk
kokosolie
4
dl
havregryn
3
dl
solsikkekerner
1
dl
hørfrø
1
dl
græskarkerner
1
tsk
kanel
1
tsk
vaniljesukker
100
gram
ristede kokoschips
Sådan gør du
Bland havregryn, solsikkekerner, hørfrø og græskarkerner med kanel og vaniljesukker.
Kokosolie og honning smeltes sammen på en pande ved middelvarme. Når det er smeltet tilsættes kerne blandingen. Rør godt rundt.
Når det hele er mixet godt sammen, tages det af panden og fordels i et lag ud over en bageplade med bagepapir.
Bag din granola i ovnen ved 180° i ca 15 minutter.
Vend rundt i det hver 5. minut og hold godt øje - det skal være sprødt men ikke brænde på.
Lad granolaen køle af på en rist.
Fordel de kokoschips ud over granolaen.
Opbevares i en lufttæt beholder.
Noter
Har du ingen kokoschips? Så kan du alternativt blande 2 dl kokosmel sammen med kernerne (inden det kommer på panden).