Go Back
Kokosgranola
Udskriv
5 fra 1 stemme

Kokosgranola

Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 2 spsk honning
  • 2 spsk kokosolie
  • 4 dl havregryn
  • 3 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 100 gram ristede kokoschips

Sådan gør du

  • Bland havregryn, solsikkekerner, hørfrø og græskarkerner med kanel og vaniljesukker.
  • Kokosolie og honning smeltes sammen på en pande ved middelvarme. Når det er smeltet tilsættes kerne blandingen. Rør godt rundt.
  • Når det hele er mixet godt sammen, tages det af panden og fordels i et lag ud over en bageplade med bagepapir.
  • Bag din granola i ovnen ved 180° i ca 15 minutter.
    Vend rundt i det hver 5. minut og hold godt øje - det skal være sprødt men ikke brænde på.
  • Lad granolaen køle af på en rist.
    Fordel de kokoschips ud over granolaen.
  • Opbevares i en lufttæt beholder.

Noter

Har du ingen kokoschips? Så kan du alternativt blande 2 dl kokosmel sammen med kernerne (inden det kommer på panden).