Blomkålspizza (bund)
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk
- 300 gram blomkål svarende til ca ½ hoved
- 3 æg
- 50 gram revet mozzarella
- 50 gram fintrevet parmesanost
- 50 gram grahamsmel
- 1 tsk oregano
- 1 tsk timian
- ½ tsk hvidløgskrydderi
- ½ tsk salt
Rengør blomkålen og kør den igennem en minihakker.
Bland alle ingredienserne og fordel massen på et stykke bagpapir.
Bag i nederste halvdel af ovnen ved 200° i 25 minutter.Prik eventuelle luftbobler undervejs. Fordel dit fyld på pizzabunden og bag pizzaen ved 220° i ca 10 minutter (alt efter valg af fyld).
- Pizzabunden kan enten laves umiddelbart før den skal bruges, eller laves dagen før / tidligere på dagen, og blot varmes op sammen med fyldet.
- Bunden er fryseegnet.
- Bunden er også velegnet til at bruge som en wrap / tortillapandekage!