Go Back

Blomkålspizza (bund)

Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 300 gram blomkål svarende til ca ½ hoved
  • 3 æg
  • 50 gram revet mozzarella
  • 50 gram fintrevet parmesanost
  • 50 gram grahamsmel
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk timian
  • ½ tsk hvidløgskrydderi
  • ½ tsk salt

Sådan gør du

  • Rengør blomkålen og kør den igennem en minihakker.
  • Bland alle ingredienserne og fordel massen på et stykke bagpapir.
    Blomkålspizza
  • Bag i nederste halvdel af ovnen ved 200° i 25 minutter.
    Prik eventuelle luftbobler undervejs.
  • Fordel dit fyld på pizzabunden og bag pizzaen ved 220° i ca 10 minutter (alt efter valg af fyld).
    Blomkålspizza

Noter

  • Pizzabunden kan enten laves umiddelbart før den skal bruges, eller laves dagen før / tidligere på dagen, og blot varmes op sammen med fyldet.
  • Bunden er fryseegnet.
  • Bunden er også velegnet til at bruge som en wrap / tortillapandekage!