Go Back

Banangranola med chokoladestykker

Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 1 spsk kokosolie
  • 2 spsk honning
  • 2 bananer
  • 4 dl grovvalsede havregryn
  • 2 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • ½ dl sesamfrø
  • ¼ dl chiafrø
  • 1 dl mandler
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 50 gram hvid chokolade
  • 50 gram mælke chokolade

Sådan gør du

  • Bland havregryn, solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø, chiafrø, grofthakkede mandler og vaniljesukker.
  • Kokosolie og honning smeltes sammen på en pande ved middel varme.
  • Mos bananerne og tilsæt dem på panden. Mix det godt sammen.
  • Tilsæt også kerneblandingen.
    Rør rundt så væsken fordeles over alle gryn, kerner og mandler.
  • Fordel blandingen i et tyndt lag på en bageplade med bagepapir.
  • Bag din granola i midten af ovnen ved 160 grader over / under varme i 35-40 minutter.
    Vend rundt i det et par gange undervejs.
  • Hak chokoladen - tilsæt den først når granolaen er afkølet.
  • Opbevares i en lufttæt beholder.