Go Back
Grøntsagsbrød med gulerod og blomkål
Udskriv
5 fra 1 stemme

Grøntsagsbrød med gulerod og blomkål

Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 300 gram blomkål
  • 150 gram gulerod
  • 3 æg
  • 1 spsk olie
  • ½ dl mælk
  • 75 gram pikantost
  • 75 gram revet cheddarost
  • 1 dl havregryn
  • ½ dl hvedemel
  • ½ dl fuldkornshvedemel
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver

Sådan gør du

  • Hak blomkål og gulerødder i en minihakker.
    (alternativt kan de rives)
  • Bland grøntsagerne med æg, olie, mælk, pikantost og revet cheddarost.
    Rør rundt i det til du har en ensartet masse.
  • Bland havregryn, mel og krydderier med bagepulveret.
    Sørg for at der ikke er nogen klumper i blandingen.
    Rør sammen med grøntsagerne.
  • Put bagepapir på en bageplade og form dine brød i ønsket størrelse.
    Jeg har her placeret to store spiseskefulde ved siden af hinanden og glattet det ud til 6 store grøntsagsbrød.
  • Bag i midten af ovnen ved 200° over/under varme i 30 minutter.