2spskbarbecue ELLER karryVælg din favorit - jeg er til barbecue, men resten af familien er til karry.
2store løg
2chilifrugter
500gramhvidkålca et kvart hovede
100gramgrønne bønner
1posesmelte ost Tex Mex er godt til denne ret.
Sådan gør du
Forberedelse
Alle grøntsager skal snittes (se evt. billederne)- Hvidkål og løg snittes i strimler- Hvidløget snittes meget fint- Bønnerne skæres i mindre stykker- Chili skæres i ringe
Tilberedning
Snit hvidløget fint og lad det stege af i olien, det skal gerne stå og simre lidt. Det er klart når der dufter af hvidløg i hele køkkenet.
Tilsæt kødet og lad det brune af i hvidløgsolien.
Tilføj krydderierne og rør det godt ud i kødet.
Tilføj nu chili og løg - rør rundt og lad det afgive smag til kødet i 5 minutter.
Put ca halvdelen af hvidkålen i gryden sammen med de snittede bønner. Rør godt rundt og lad det stå i 5 minutter.
Den anden halvdel af hvidkålen fordeles i et ovnfastfad. Indholdet fra gryden fordeles ud over.
Bag retten ved 200° varmluft i 20 minutter. Put ost på efter 10 minutter.
Noter
Tip: Jeg snitter altid et helt hvidkålshovede, og fryser det ned i 500 grams poser. Så er det super let at lave denne ret igen.