Lun mælken til "lillefinger varm", og opløs gæren heri.
Tilsæt sukker, blødt smør og æg.
Tilsæt mel, vaniljesukker, kardemomme og salt.
Ælt dejen i en røremaskine i ca 10 minutter - eller indtil dejen slipper skålens kanter.
Læg et vådt klæde over dejen og stil den til hævning i 45 minutter.
Form 20 boller af dejen (jeg har vejet dem af med 53 gram i hver).Lav en fordybning i midten af hver bolle, og placer dem på et stykke bagepapir.Jeg laver fordybningen med bunden af et shotglas ;)
I hver bolle fyldes der først 1 tsk hindbærmarmelade i hver og derefter 1 spsk vaniljecreme i hver.Glat cremen let ud.
Lad fastelavnsbollerne hæve i 30 min.
Pensl brødet med et sammenpisket æg.
Bag ved 200° over/under varme i 15 minutter.
Når fastelavnsbollerne er kølet af kan de pyntes med en ring af glasur.
Noter
Du kan under denne opskrift, finde en lækker opskrift på hjemmelavet kagecreme. Den er bagefast.