Go Back

Crunch til koldskål

Forb. tid2 minutter
Tilb. tid6 minutter
Samlet tid8 minutter
Antal: 8 portioner
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 1 dl rugflager
  • 1 dl mandler
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk kokosolie eller smør
  • 2 spsk sirup
  • 4 spsk Frysetørrede hindbær, chokoladestykker, kokosflager eller lignende. Kan udelades

Sådan gør du

  • Bland havregryn, rugflager, hakkede mandler og vaniljesukker i en skål.
  • Opvarm kokosolien på panden, vent til det er godt opvarmet. Brug høj middelvarme.
  • Tilføj sirup og lad det smelte.
  • Tilføj de tørre ingredienser og vend det godt rundt i olie/sirup massen på panden.
  • Når crunchen begynder at have en gylden farve er det færdigt. Fordel på et stykke bagepapir og vent på at det er afkølet.
  • Bland evt. med frysetørrede hindbær eller lignende.
  • Opbevar i en lufttæt beholder.