Citronkage
Antal: 12 personer
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk
Kokosbunde
- 200 gram sukker
- 100 gram blødt smør
- 1 tsk vaniljesukker
- 150 gram hvedemel
- 50 gram kokosmel
- 1 tsk bagepulver
- 2 æg
- 1 dl kokosmælk
- lidt ekstra smør og sukker til springformen
Citroncreme
- 2 citroner økologiske
- 2 æg
- 75 gram sukker
- 60 gram blødt smør
Creamcheese
- 200 gram natural flødeost
- 50 gram blødt smør
- 150 gram flormelis
- 2 spsk kokosmælk
- 1 tsk vaniljesukker
Citroncreme
I en røreskål rives skallen fra citronerne. Pres også saften ud af dem.Tilsæt æg og sukker. Skålen sættes over et vandbad. Mens ingredienserne opvarmes, skal du piske i det til det bliver stift. Det tager ca 15 minutter.
Tag skålen af vandbadet.Det bløde smør skæres i små tern, og tilsættes lidt af gangen imens det piskes ud i cremen. Sæt cremen i køleskabet og lad den køle helt af.
Creamcheese
Alle ingredienser vejes af og røres godt sammen.Det er vigtigt at smørret er godt blødt (men ikke smeltet!).