Syltede rødløg
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid5 minutter min
Samlet tid10 minutter min
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk
- 5-6 stk rødløg
- 4 dl klar lagereddike
- 1 dl sukker
- 2 laurbærblade
- 1 tsk blandede peberkorn Jeg har selv lavet en blanding af sorte, røde og hvide. Hvis du kun har en slags peberkorn, bruger du bare den.
Hæld kogende vand i dit sylteglas, så du er sikker på at det er HELT sterilt. Hæld vandet ud igen.
Bland eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn i en gryde, og giv det et opkog så sukkeret opløses.
Skær rødløgene i ringe, og put dem i glasset.
Hæld eddikeblandingen over løgene, sæt låg på, og lad det stå og "koge" i glasset. Når det er kølet af kan du sætte glasset i køleskabet.