Go Back

Syltede rødløg

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid5 minutter
Samlet tid10 minutter
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 5-6 stk rødløg
  • 4 dl klar lagereddike
  • 1 dl sukker
  • 2 laurbærblade
  • 1 tsk blandede peberkorn Jeg har selv lavet en blanding af sorte, røde og hvide. Hvis du kun har en slags peberkorn, bruger du bare den.

Sådan gør du

  • Hæld kogende vand i dit sylteglas, så du er sikker på at det er HELT sterilt. Hæld vandet ud igen.
  • Bland eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn i en gryde, og giv det et opkog så sukkeret opløses.
  • Skær rødløgene i ringe, og put dem i glasset.
  • Hæld eddikeblandingen over løgene, sæt låg på, og lad det stå og "koge" i glasset.
    Når det er kølet af kan du sætte glasset i køleskabet.