Go Back

Mexicansk lasagne

Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

Kylling

  • 500 gram kyllingfilet
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk karry

Mexikansk sovs

  • 1 spsk olie
  • 1-2 rødløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ¼ liter madlavningsfløde
  • 3 spsk mexicansk krydderi
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk karry
  • 1 tsk salt
  • 3 spsk ketchup

Øvrigt

  • smør til fadet
  • ca 10 lasagneplader
  • 450 gram helbladet spinat fra frost
  • 200 gram revet ost

Sådan gør du

Kylling

  • Rens kyllingen og skær den i tern på ca 2x2 cm.
  • Steg kyllingen på en pande med olie og karry. Kødet skal være let gylden - men IKKE stegt færdig.

Mexikansk sovs

  • Rødløgene snittes og svitses i en gryde med lidt olie.
  • Tilsæt flåede tomater, madlavningsfløde, mexi krydderi, oregano, karry, salt og ketchup.

Opbygning

  • Smør et ovnfast fad. Opbyg din lasagne
    - lidt sovs
    - plader
    - kylling
    - spinat
    Gentag
    Pres forsigtigt lasagnepladerne ned under væsken.
  • Bages i ovnen ved 200° i 30 minutter.
    Gratiner med ost efter de første 15 minutter.

Noter

Server med et lækkert madbrød og en kold øl - så har du et festmåltid.
Du kan selv blande dit mexicanske krydderi, opskriften findes på grøntmad.dk