Mexicansk lasagne
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk
Kylling
- 500 gram kyllingfilet
- 2 spsk olie
- 2 spsk karry
Mexikansk sovs
- 1 spsk olie
- 1-2 rødløg
- 1 dåse hakkede tomater
- ¼ liter madlavningsfløde
- 3 spsk mexicansk krydderi
- 1 spsk oregano
- 1 spsk karry
- 1 tsk salt
- 3 spsk ketchup
Øvrigt
- smør til fadet
- ca 10 lasagneplader
- 450 gram helbladet spinat fra frost
- 200 gram revet ost
Mexikansk sovs
Rødløgene snittes og svitses i en gryde med lidt olie.
Tilsæt flåede tomater, madlavningsfløde, mexi krydderi, oregano, karry, salt og ketchup.
Opbygning
Smør et ovnfast fad. Opbyg din lasagne- lidt sovs- plader- kylling- spinatGentagPres forsigtigt lasagnepladerne ned under væsken. Bages i ovnen ved 200° i 30 minutter. Gratiner med ost efter de første 15 minutter.
Server med et lækkert madbrød og en kold øl - så har du et festmåltid.
Du kan selv blande dit mexicanske krydderi, opskriften findes på grøntmad.dk