Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4
fra 1 stemme
One pot ris med pikantost og grøntsager
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
40
minutter
min
Antal:
4
personer
Forfatter:
Jeanette fra Grøntmad.dk
Ingredienser
3
dl
vilde ris
1½
spsk
paprikakrydderi
1½
spsk
barbecuekrydderi
1
spsk
hvidløgskrydderi
1
spsk
tørret basilikum
2
tsk
salt
1
oksebouillon
1
rødløg
1
peberfrugter
10
cherrytomater
200
gram
broccoli, fra frost
100
gram
spinat
5
dl
vand
100
gram
pikantost
Sådan gør du
Forberedelse
Hæld risene op i en gryde, rør dem sammen med krydderierne: Paprika, barbecue, basilikum, hvidløg og salt.
Snit rødløg og peberfrugter i passende størrelser.
Halver tomaterne.
Afvej broccoli.
Tilsæt det hele i gryden sammen med en bouillon terning.
Tilberedning
Tilsæt vand og tænd for blusset ved middelvarme.
Lad retten passe sig selv i 20 minutter.
Tilsæt pikantost og rør godt rundt i hele gryden.
Lad igen retten passe sig selv i yderligere 10 minutter, hvorefter du kan servere maden.
Noter
Hvis du ønsker lidt kød i retten, kan du tilsætte en pakke skinketern eller noget kylling samtidig med pikantosten.