Go Back
Udskriv
4 fra 1 stemme

One pot ris med pikantost og grøntsager

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid40 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 3 dl vilde ris
  • spsk paprikakrydderi
  • spsk barbecuekrydderi
  • 1 spsk hvidløgskrydderi
  • 1 spsk tørret basilikum
  • 2 tsk salt
  • 1 oksebouillon
  • 1 rødløg
  • 1 peberfrugter
  • 10 cherrytomater
  • 200 gram broccoli, fra frost
  • 100 gram spinat
  • 5 dl vand
  • 100 gram pikantost

Sådan gør du

Forberedelse

  • Hæld risene op i en gryde, rør dem sammen med krydderierne: Paprika, barbecue, basilikum, hvidløg og salt.
  • Snit rødløg og peberfrugter i passende størrelser.
    Halver tomaterne.
    Afvej broccoli.
    Tilsæt det hele i gryden sammen med en bouillon terning.

Tilberedning

  • Tilsæt vand og tænd for blusset ved middelvarme.
    Lad retten passe sig selv i 20 minutter.
  • Tilsæt pikantost og rør godt rundt i hele gryden.
    Lad igen retten passe sig selv i yderligere 10 minutter, hvorefter du kan servere maden.

Noter

Hvis du ønsker lidt kød i retten, kan du tilsætte en pakke skinketern eller noget kylling samtidig med pikantosten.