Go Back

Kylling i mexi-sauce

Antal: 4 portioner
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • Ris til 2 personer Koges efter anvisningen på pakken.
  • 2 kyllingfilet, ca 350 gram
  • 1 spsk paprika
  • 1 spsk fedtstof
  • 1 løg
  • 2-300 gram champignon
  • 1 dåse flåede hakkede tomater
  • 1 spsk tomatpure
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk mexicansk krydderi
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 50 gram frisk spinat
  • 250 gram broccoli, frisk eller frost
  • 1 dl madlavningsfløde
  • peanuts til at drysse på toppen

Sådan gør du

  • Rens kyllingfileterne, skær dem i rustikke strimler og steg dem i lidt fedtstof og paprika.
  • Når kyllingen er stegt på overfladen, tilsættes snittede løg og champignon.
  • Sæt risene over.
  • Til kyllingerne tilsætter du nu flåede tomater, tomatpure, mælk, mexicansk krydderi, salt og peber.
    Rør rundt og lad retten simre indtil risene er færdige med at koge.
  • Tilsæt spinat, broccoli og madfløde.
    Lad igen din "kylling i mexi-sauce" stå og trække indtil risene er klar.

Noter

Husk at lave din egen krydderiblanding til denne ret. Sammensætningen af krydderier kan du finde her: Mexicansk krydderiblanding