Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Islagkage med kirsebær på browniebund
Antal:
12
personer
Forfatter:
Jeanette fra Grøntmad.dk
Ingredienser
Brownie
100
gram
smør
+ lidt til at smøre formen med
200
gram
sukker
2
æg
100
gram
mel
50
gram
kakao
1
tsk
vaniljesukker
1
tsk
bagepulver
Is
½
liter
fløde
1
dåse
kondenseret mælk
1
tsk
vaniljeekstrakt
100
gram
mørk chokolade, 55%
500
gram
kirsebærsauce
Sådan gør du
Brownie
Lad smøret stå ved stuetemperatur og blive blødt.
Pisk smør og sukker.
Tilsæt æggene og pisk til du har en samlet masse.
Tilsæt mel, kakao, vanilje og bagepulver.
Pisk igen.
Beklæd en springform med bagepapir i bunden og smør siderne.
Fordel browniemassen i springformen.
Bag din browniebund i 20 minutter ved 175°.
Lade den afkøle helt inden du begynder på isen.
Is
Pisk fløden og rør den forsigtigt sammen med kondenseret mælk.
Tilsæt vaniljeekstrakt og hakketchokolade. Rør forsigtigt rundt.
Tilsæt kirsebærsaucen og rør igen.
Fordel isen over browniebunden, og lad islagkagen stå på frost til den næste dag.
Noter
Tag islagkagen op en halv time før servering.