Go Back

Julecookies

Antal: 20 stk.
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

Julecookies

  • 100 gram hvedemel
  • 25 gram mandelmel
  • 50 gram sukker
  • 50 gram farin
  • 2 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk natron
  • 50 gram hakket mørk chokolade
  • 75 gram smør
  • 1 æg

Glasur

  • 4 spsk flormelis
  • 1 tsk kanel
  • 1 spsk vand ca...

Sådan gør du

Forberedelse dag 1

  • Bland alle de tørre ingredienser.
  • Tilsæt smeltet smør og æg.
  • Ælt dejen sammen og form den til en rulle på 25-30 cm.
    Pak den ind i film.
  • Sæt dejen i køleskabet til næste dag.

Bagning dag 2 (eller senere)

  • Skær 1 cm tykke skiver af rullen, og placer hver skive på et stykke bagepapir.
    Jeg bager 9 af gangen.
    Dejen er klistret, men er let at arbejde med hvis du fugter dine fingre i vand.
  • Bages 7 minutter i midten af ovnen ved 200 grader.

Glasur

  • Når kagerne er afkølet blander du flormelis med kanel og vand.
  • Du kan bruge en helt almindelig frysepose til at sprøjte glasuren ud på dine julecookie.