Go Back

Peanutbutter kugler

Antal: 10 stk
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 50 gram blødt smør
  • 100 gram peanutbutter, smooth
  • 100 gram flormelis
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 50 gram Rice crispies
  • 120 gram chokolade til overtræk Jeg har brugt 80 gram mørk og 40 gram mælkechokolade
  • 1 tsk kokosolie eller lidt kakaosmør Kan udelades - det bruges til at fortynde chokoladen med, så den er lettere at overtrække.

Sådan gør du

  • Blødt smør, peanutbutter, flormelis og vanilje piskes sammen til en ensformet masse.
  • Tilsæt Rice crispies og rør det hele sammen med en ske.
  • Form 10 kugler og sæt dem i køleskabet i minimum 1 time.
  • Smelt chokoladen og tilsæt eventuelt lidt kokosolie for at fortynde chokoladen.
  • Overtræk peanutbutter kuglerne med chokolade.
  • Pynt eventuelt kuglerne med lidt mælkechokolade, knuste peanuts eller lignende.
  • Opbevares på køl i en tætsluttende beholder.