Mums – en hjemmelavet guacamole kan altså noget! Og så går det hånd i hånd med blandt andet nachos og pandekager med fyld (tortilla wraps).
Guacamole bliver hurtigt træls at se på. Hvis du har en rest og sætter i køleskabet, vil overfladen blive mørk til dagen efter. Derfor anbefaler jeg at du laver det du skal bruge, og så kan du altid lave en hurtig portion igen dagen efter.
Jeg har afprøvet en masse tips og tricks til hvordan man får det til at holde sig frisk, og jeg må erkende at ingen af de mange anbefalinger holde ordentlig stik. Hvis du har den ultimative metode til at holde den frisklavede guacamole grøn til dagen efter, så er du velkommen til at smide en kommentar herunder med dit råd 😀
Guacamole
Ingredienser
- 1 avokado
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk creme fraiche
- salt
- peber
- citronsaft
Sådan gør du
- Mos avokadoen godt med en gaffel.
- Pres hvidløget og bland det med avokadomosen.
- Tilsæt creme fraiche og rør det hele sammen.
- Smag til med salt, peber og citronsaft.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar