
Nachos med kylling er altid en vinder! Jeg elsker kombinationen af de sprøde chips, den saftige kylling og peberfrugterne. For mig er det her den perfekte måde at få nachos på!
Når jeg en gang i mellem laver nachos md kylling, så bliver der ikke sparet på noget. I denne opskrift får du nachos med masser af ost, kylling og peberfrugter. Server den med en hjemmelavet guacamole. Så bliver det ikke bedre.
Du kan også prøve min opskrift på nachos med oksekød. Den er også lækker! Den er tænkt som en aftensmadsret. For mig lyder det helt skørt at få det til aftensmad, men det er noget Niels og vokset op. Så nu har den langt om længe også fået en plads her på siden.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂


Nachos med kylling
Ingredienser
- 1 pose nachos 200 gram
- 200 gram revet cheddar
- 1 peberfrugt bland eventuelt rød, gul og grøn
- 120 gram kylling i tern
Sådan gør du
Fordel dine nachos på følgende måde
- ⅔ af nachos fordele i enten et ildfast fad, på bagepapir eller lignende
- ⅔ af cheddaren drysses udover
- ⅔ af peberfrugterne fordeles ovenpå osten
- ⅔ af kyllingen fordeles ligeledes ovenpå
- Herefter gentages med resten af ingredienserne– nachos– cheddar– peberfrugt– kylling
- Bages i midten af ovnen ved 180° almindelig ovnvarme i 12 minutter.
Skriv et svar