Kog pasta - den skal ikke være kogt helt færdig. Hæld vandet fra pastaen og skyl den i koldt vand.
Hak løg og hvidløg fint. Svits det et par minutter i en gryde sammen med bacon.
Rør fars, barbecue og oregano i. Rør rundt i det til kødet er brunet af.
Snit peberfrugterne og halver cocktailpølserne. Bland det i gryden.
Hæld de flåede tomater, sukker, salt og peber i. Lad retten stå og simre i 10 minutter.Smag til.
Smør et stort ovnfast fad.Hæld pastapenne i fadet og fordel kødsaucen ovenover.
Hæld mornaysauce over fadet.
Brug skaftet af en gaffel/ske/kniv til at stikke ned i fadet, og kør den rundt i hele fadet i cirkulære bevægelser. På denne måde får du fordelt både kød og sauce i hele pastafadet.Fordel revet mozzarella over toppen.
Bag i ovnen i 20 min ved 200°.
Noter
Retten egner sig til at blive lavet i god til i forvejen. Du skal blot vente med at bag den til lige før servering. I dette tilfælde skal retten have 30 minutter ved 200 grader.