Mine halloween småkager er lavet med en udstikkerdej af vanilje og kakao. Derefter er de pyntet med søde hjemmelavede sukkerøjne. Jeg har brugt tre forskellige opskrifter for at lave halloween småkager, dem har jeg samlet til dig herunder.
Du kan her finde mere inspiration til u(hyggelig) halloween mad. Der er alt fra spindelvæv, til mumier og gravsteder. Alt sammen er lavet med tanken om, at det skal være nemt, overskueligt og børnevenligt.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Vaniljesmåkager
Ingredienser
- 300 gram hvedemel
- 125 gram rørsukker
- 1 spsk vaniljesukker
- 125 gram blødt smør
- 1 spsk sirup
- 1 æg
Sådan gør du
- Bland de tørre ingredienser sammen.
- Tilsæt smør, sirup og æg.
- Ælt dejen til den er ensartet.
- Lad dejen hvile i 30 minutter i køleskabet.
- Rul dejen ud og udstik den.
- Bag småkagerne ved 180° over/under varme i ca 7 minutter.
Kakaosmåkager
Ingredienser
- 275 gram hvedemel
- 25 gram kakao
- 125 gram rørsukker
- 1 spsk vaniljesukker
- 125 gram smør
- 1 spsk sirup
- 1 æg
Sådan gør du
- Bland de tørre ingredienser sammen.
- Tilsæt smør, sirup og æg.
- Ælt dejen til den er ensartet.
- Lad dejen hvile i 30 minutter i køleskabet
- Rul dejen ud og udstik den.
- Bag småkagerne ved 180° over/under varme i ca 7 minutter.
Sukkerøjne
Ingredienser
- 1 æggehvide 36 gram
- 150 gram flormelis
- overtræksknapper, chokoladedråber, chokoladeknapper eller lignende
Sådan gør du
- Pisk æggehvide og flormelis stift.Når du kan vende skålen på hovedet, uden at det rykker på sig, er det klar.
- Put massen i en sprøjtemose med en rund tyl.
- Sprøjt små klatter ud på et stykke bagepapir.Jeg fylder to stykker bagepapir med denne portion.
- Placer et stykke chokolade ovenpå hver, og giv det et let tryk ned i.
- Lad øjne stå og tørre i et døgn.Stil dem gerne et køligt sted.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar