
Koldhævede morgenboller er meget nemme at lave og virkelig gode. De består af få ingredienser, der røres sammen med en ske om aftenen, herefter skal dejen 12 timer på køl, og så skal de blot hakkes ud og bages. Det er så gode.
Jeg bager mine koldhævede morgenboller på et bagestål, den høje varme er med til at skabe luftige boller.
Jeg har flere gode opskrifter på koldhævede boller, prøv også mine manitoba-rugboller.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5653]Koldhævede morgenboller
Ingredients
- 15 gram gær
- 600 gram vand
- 700 gram manitobamel
- 1 spsk salt
Instructions
Dejen
- Opløs gær i vand.
- Tilsæt mel og salt.
- Rør dejen sammen med en ske.
- Sæt film over skålen og sæt den på køl i minimum 12 timer.
Bagning
- Opvarm dit bagestål* til det varmeste din ovn kan.Lad den opvarme i 20-30 minutter.Indstil herefter ovnen på 250° varmluft.
- Drys hvedemel på bordet og hæld dejen ud herpå.
- Skær dejen i stykker med din dejspartel, og placer bollerne på et stykke bagepapir.
- Før bagepapiret ind på det varme bagestål.Bag bollerne i 10-12 minutter.
Skriv et svar