Kylling og ris med en lækker sauce og godt med broccoli. En lækker spise og (endnu engang) en ret der kan laves på en halv time.
Vi er i min husstand ret vilde med krydret mad. Retten her er ikke stærk, men den smager af noget. Vi elsker de smage man kender fra både det mexikanske og det indiske køkken, og vi inkorporerer ofte smagene i en mere nordisk madlavningsstil.
I denne ret skal du bruge min mexicanske krydderiblanding. Den bruges også i denne lasagne med kylling og spinat.
Kylling i mexi-sauce
Ingredienser
- Ris til 2 personer Koges efter anvisningen på pakken.
- 2 kyllingfilet, ca 350 gram
- 1 spsk paprika
- 1 spsk fedtstof
- 1 løg
- 2-300 gram champignon
- 1 dåse flåede hakkede tomater
- 1 spsk tomatpure
- 1 dl mælk
- 2 spsk mexicansk krydderi
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 50 gram frisk spinat
- 250 gram broccoli, frisk eller frost
- 1 dl madlavningsfløde
- peanuts til at drysse på toppen
Sådan gør du
- Rens kyllingfileterne, skær dem i rustikke strimler og steg dem i lidt fedtstof og paprika.
- Når kyllingen er stegt på overfladen, tilsættes snittede løg og champignon.
- Sæt risene over.
- Til kyllingerne tilsætter du nu flåede tomater, tomatpure, mælk, mexicansk krydderi, salt og peber.Rør rundt og lad retten simre indtil risene er færdige med at koge.
- Tilsæt spinat, broccoli og madfløde.Lad igen din "kylling i mexi-sauce" stå og trække indtil risene er klar.
Skriv et svar