
Vaniljegranola er en fast beboer på vores morgenmadshylde.
Granolaen går godt sammen med mange forskellige morgenmadsprodukter. Du kan bruge vaniljegranola ovenpå en portion skyr sammen med friske blåbær og lidt mørk chokolade. Eller brug den som topping på chiagrød eller blot sammen med havregryn og mælk – det er helt simpelt, og mega lækkert.
Her på siden kan du desuden finde flere forskellige opskrifter på granola. Prøv også min kakaogranola.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Vaniljegranola
Ingredienser
- 4 spsk honning
- 1 tsk vaniljepaste
- 4 dl grovvalsede havregryn
- 2 dl solsikkekerner
- 1/2 dl chiafrø
- 2 dl pekannødder
Sådan gør du
- Bland havregryn, solsikkekerner, chiafrø og halverede nødder.
- Smelt honningen ved middelvarme på en stor pande.Tilføj vaniljepaste og rør rundt.
- Hæld gryn- og kerneblandingen på panden, og rør godt rundt indtil honningen er jævnt fordelt.
- Fordel blandingen over en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 180° i 15 minutter.Vend rundt i det ca hver 5. minut.
- Lad din granola køle af og opbevar den i en lufttæt beholder.
Skriv et svar