Cremet pasta med pølser og grønt smager helt fantastisk! Det ser måske ikke helt sådan ud, på denne brune masse, men jeg lover dig, at det er godt 😀
Der gemmer sig en god mængde grøntsager i retten, som alle er med til at give fylde og smag. Grøntsagerne er så godt gemt, at selv mine børn spiser squash og spidskål med stor velbehag, når jeg laver denne ret. Cremet pasta med pølser og grønt er en ret der kan spises af hele familien.
Du kan finde flere forskellige pastaretter her.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Cremet pasta med pølser og grønt
Ingredienser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- 100 gram bacon
- 3 wienerpølser i tynde skiver
- 50 gram chorizo i små tern
- 150 gram squash
- 300 gram spidskål
- 1 tomat
- 1 spsk paprika
- 1 tsk barbecue
- 1 tsk oregano
- 200 gram frisk pasta
- 3 æg
- 100 gram revet mozzarella
- 40 gram revet parmesan
- 1 tsk sort peber
Sådan gør du
- Snit løg og hvidløg fint.Steg det i olien på en pande.
- Tilsæt bacon og steg til det begynder at få farve.Tilsæt herefter pølser og chorizo.
- Riv squashen og snit spidskålet fint.Skær tomaten i små tern.Bland det hele sammen med kødet på panden.
- Tilsæt paprika, barbecue og oregano.Rør godt rundt i det.
- Kog pastaen.Tilsæt den til retten. Tag pastaen direkte fra gryden og over på panden – pastaen skal ikke drænes for vand først. Vent med at hælde vandet fra gryden.
- Rør æg, mozzarella, parmesan og peber sammen i en skål.Hæld det over retten i panden og vend godt rundt i det.Tilsæt evt lidt af vandet fra gryden, hvis du ønsker mere væske i pastaretten.
- Lad retten stå i 3-5 minutter mens du jævnligt vender rundt i det.
- Server herefter 🙂
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar