
Kan du spise en morgensandwich? Det kan jeg!
Denne sandwich er lavet med rester af det bedste surdejsbrød. Det smager helt fantastisk – ligegyldigt hvornår på dagen du spiser det 😉
Fyldet er meget simpelt, og udtrykket less is more passer perfekt hertil. Brødene er smurt med ketchup og fyldt med æg, bacon, ost og tomat. Simpelt og lækkert. Du kan bruge det brød du har til din morgensandwich, men det er klart at jo bedre brød du bruger, jo mere lækkert bliver det færdige resultat.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Morgen sandwich
Equipment
- 2 pander
Ingredienser
- 2 skiver bacon
- 2 æg
- 2 stk brød
- smør
- 2 skiver ost
- ½ tomat
- ketchup
Sådan gør du
Pande 1
- Steg bacon sprødt.Tag det herefter af panden.
- Pisk de to æg let sammen og hæld det på panden med baconfedtet.Lav scrambled eggs.
Pande 2
- Smør dine to stykker brød med smør.Opvarm en pande og placer brødet herpå med smørret nedad. Put ost på det ene af brødene.
- Når brødene har fået farve, tager du dem af panden og placerer dem på en tallerken.
Saml din sandwich
- Skær tomaten i skiver og læg nogle stykker ovenpå brødet med ost.Det andet stykke brød, skal smøres med ketchup.
- Placer æggene ovenpå brødet med ketchup, læg herefter baconen på.Klap til sidst de to stykker brød sammen.
- Velbekomme.
Skriv et svar