Flødebollelagkage – altså flødeboller i en lagkage – en dessert til slikmunden 😉
Her får du en god kombination af en sprød bund af makroner, den lækre skum fra flødebollerne, den cremede fløde og de friske bær. Englene synger!
Du kan pynte kagen med alle slags bær. Den er også rigtig god med friske jordbær, det var bare ikke lige i sæson sidst jeg lavede kagen.
Flødebollelagkage
Ingredienser
- 150 gram makroner
- 12 flødeboller
- 2,5 dl fløde
- 250 gram creme fraiche Vælg gerne 18%
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 spsk flormelis
- chokolade
- friske bær
Sådan gør du
- Knus makronerne og fordel dem nederst i et fad.Tryk flødebollerne ned oveni makronerne.
- Pisk fløden med vaniljesukker og flormelis.Vend det samme med cremefraichen. Fordel ovenpå flødebollerne.
- Pynt med hakket chokolade og friske bær.
Hjørdis
Skøn lagkage
Jeanette fra Grøntmad.dk
Mange tak, Hjørdis. Det er altid dejligt med sådan en sød besked.
Kh Jeanette