
Spinatroulade er et lækkert og sundt tilbehør! Denne spinatroulade kan enten serveres som tilbehør til et stykke kød, eller du kan tilføje lidt laks og servere retten til forret. Begge dele er vildt lækkert.
Jeg har lavet spinatroulade en del gange, og det kan både spises koldt og varmt.
Hvis du mangler mere inspiration til din kommende madplan, så kan du finde masser af retter lige her.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Spinatroulade
Ingredienser
- 25 gram margarine
- 2 dl mælk
- 3 spsk hvedemel
- ½ tsk revet muskatnød
- 200 gram spinatblade
- 3 æg opdeles i hvider og blommer
- salt og peber
- 150 gram flødeost pikantost eller hvidløgsost
Sådan gør du
- Smelt margarine i en gryde.Ryst / pisk mælk, hvedemel og muskatnød godt sammen. Tilsæt det i gryden, og bring væsken i kog.Skyl spinatbladene og bland dem godt med grydens indhold.Når bladene er faldet sammen, tilsættes 3 æggeblommer.Smag til med salt og peber.
- Pisk æggehviderne stive.Vend dem forsigtigt i spinatstuvningen.
- Smør hele massen ud over et stykke bagepapir på en bradepande.Bag ved 200° i 12 minutter.
- Smør med flødeosten og rul sammen til en roulade.Skær den i mindre stykker og server. Den kan spises både lun og kold.
Skriv et svar