Spinatroulade er et lækkert og sundt tilbehør! Denne spinatroulade kan enten serveres som tilbehør til et stykke kød, eller du kan tilføje lidt laks og servere retten til forret. Begge dele er vildt lækkert.
Jeg har lavet spinatroulade en del gange, og det kan både spises koldt og varmt.
Hvis du mangler mere inspiration til din kommende madplan, så kan du finde masser af retter lige her.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Spinatroulade
Ingredienser
- 25 gram margarine
- 2 dl mælk
- 3 spsk hvedemel
- ½ tsk revet muskatnød
- 200 gram spinatblade
- 3 æg opdeles i hvider og blommer
- salt og peber
- 150 gram flødeost pikantost eller hvidløgsost
Sådan gør du
- Smelt margarine i en gryde.Ryst / pisk mælk, hvedemel og muskatnød godt sammen. Tilsæt det i gryden, og bring væsken i kog.Skyl spinatbladene og bland dem godt med grydens indhold.Når bladene er faldet sammen, tilsættes 3 æggeblommer.Smag til med salt og peber.
- Pisk æggehviderne stive.Vend dem forsigtigt i spinatstuvningen.
- Smør hele massen ud over et stykke bagepapir på en bradepande.Bag ved 200° i 12 minutter.
- Smør med flødeosten og rul sammen til en roulade.Skær den i mindre stykker og server. Den kan spises både lun og kold.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar