Honningristet havregryn med hindbær og chokolade er en hurtig topping til den søde tand!
Nogle morgener har man tid og overskud til at kræse lidt mere om morgenmaden. Vi har lige holdt efterårsferie, og her var der en morgen tid til at lave en portion bagt havregrød. Mens det var i ovnen, brugte jeg tiden på at lave en lækker topping dertil, og det blev til denne opskrift på honningristet havregryn med hindbær og chokolade. Det smager simpelthen fantastisk!
Hvis du godt kan lide at lave din egen morgenmadstopping, kan du også give dig i kast med granola.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Honningristet havregryn
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 1 spsk honning
- 1 tsk kokosolie alternativt kan du bruge smør
- 15 gram hvid chokolade
- 15 gram mørk chokolade
- 1 spsk frysetørret hindbær
Sådan gør du
- Honning og kokosolie varmes op på panden. Når det er smeltet tilsættes havregrynene. Rør forsigtigt rundt i det indtil havregrynene har opslugt væden og er blevet gyldne.
- Lad de honningristede havregryn køle af på et stykke bagepapir. Sørg for at fordele de små klumper godt – de stopper først med at klistre sammen når de er afkølet.
- Hak chokoladen i små stykker.
- Når havregrynene er kølet af, blandes det hele sammen.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar