Cremet kyllingesuppe med nudler
Antal: 6 personer
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk
- 1 spsk olie
- 300 gram kyllingefilet
- 3 tsk barbecuekrydderi
- 2 tsk paprika
- 2 tsk oregano
- ¼ tsk chiliflager kan udelades
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 100 gram broccoli jeg bruger fra frost
- 150 gram spidskål
- 3 forårsløg
- 1 grøn peberfrugt
- 5 dl vand
- 1 dåse flåede hakkede tomater
- 50 gram ægnudler
- 1 dl madlavningsfløde
- 100 gram pikantost
- cashewnødder
Rens kyllingefileterne og skær dem i mindre stykker.
Skær broccoli i mindre og mundrette stykkerSnit spidskål i tynde strimlerSkær forårsløg og peberfrugt i stykker af 2 cm. Steg kyllingen i en gryde med lidt olie og drys alle krydderierne over.
Når kyllingen er stegt færdig, tilsættes vand, hakkede tomater og alle grøntsagerne.
Bring suppen i kog.Når den koger tilsættes nudler (brækket i mindre stykker), pikantost og fløde. Lad suppen småkoge ved middelvarme i 10 minutter.
Server med cashewnødder og eventuelt et lækkert brød.