Go Back

Cremet kyllingesuppe med nudler

Antal: 6 personer
Forfatter: Jeanette fra Grøntmad.dk

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 300 gram kyllingefilet
  • 3 tsk barbecuekrydderi
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk oregano
  • ¼ tsk chiliflager kan udelades
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 100 gram broccoli jeg bruger fra frost
  • 150 gram spidskål
  • 3 forårsløg
  • 1 grøn peberfrugt
  • 5 dl vand
  • 1 dåse flåede hakkede tomater
  • 50 gram ægnudler
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 100 gram pikantost
  • cashewnødder

Sådan gør du

  • Rens kyllingefileterne og skær dem i mindre stykker.
  • Skær broccoli i mindre og mundrette stykker
    Snit spidskål i tynde strimler
    Skær forårsløg og peberfrugt i stykker af 2 cm.
  • Steg kyllingen i en gryde med lidt olie og drys alle krydderierne over.
  • Når kyllingen er stegt færdig, tilsættes vand, hakkede tomater og alle grøntsagerne.
  • Bring suppen i kog.
    Når den koger tilsættes nudler (brækket i mindre stykker), pikantost og fløde.
  • Lad suppen småkoge ved middelvarme i 10 minutter.
  • Server med cashewnødder og eventuelt et lækkert brød.