Cremet kyllingesuppe med nudler og grøntsager. Suppen er dejlig smagsfuld og kan laves på en halv time fra start til slut. Jeg er vild med den.
I de kolde måneder får vi en del suppe. Både Niels og børnene elsker suppe, så det er et stort ønske at vi får det i hver uge. Når vi gribes af den travle hverdag, er det også en af de retter, der er nemmest og hurtigst at ty til…
Vi spiser en del forskellige supper. Dem vi bruger mest er den opskrift du får her på cremet kyllingesuppe, tomatsuppe og broccolisuppe. Og så er det altid et hit, hvis der serveres et flutes til
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Cremet kyllingesuppe med nudler
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 300 gram kyllingefilet
- 3 tsk barbecuekrydderi
- 2 tsk paprika
- 2 tsk oregano
- ¼ tsk chiliflager kan udelades
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 100 gram broccoli jeg bruger fra frost
- 150 gram spidskål
- 3 forårsløg
- 1 grøn peberfrugt
- 5 dl vand
- 1 dåse flåede hakkede tomater
- 50 gram ægnudler
- 1 dl madlavningsfløde
- 100 gram pikantost
- cashewnødder
Sådan gør du
- Rens kyllingefileterne og skær dem i mindre stykker.
- Skær broccoli i mindre og mundrette stykkerSnit spidskål i tynde strimlerSkær forårsløg og peberfrugt i stykker af 2 cm.
- Steg kyllingen i en gryde med lidt olie og drys alle krydderierne over.
- Når kyllingen er stegt færdig, tilsættes vand, hakkede tomater og alle grøntsagerne.
- Bring suppen i kog.Når den koger tilsættes nudler (brækket i mindre stykker), pikantost og fløde.
- Lad suppen småkoge ved middelvarme i 10 minutter.
- Server med cashewnødder og eventuelt et lækkert brød.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar