
Kalder alle slikmunde! Abemad med marengs er SÅ godt. Det bliver du nødt til at unde dig selv en dag. Lækre frugter, marengs, vaniljecreme og chokoladestykker.. mmh!
Jeg må indrømme at jeg ofte har taget den lette løsning hvad angår vaniljecreme. Jeg bruger gerne bare den man kan købe færdig i butikkerne, for den smager rigtig godt. Men du kan selvfølgelig også bruge din egen hjemmelavede creme.
Hvis du ligesom jeg er vild med søde frugtdesserter som abemad, så kan du også prøve den engelske dessert eton mess, som laves med jordbær. Den er også skøn.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Abemad med chewey marengs
Ingredienser
Marengs
- 100 gram sukker
- 2 æggehvider
Frugter
- 15 jordbær
- 1-2 bananer afhængig af størrelsen
- 1 stor håndfuld røde stenfri vindruer
- 1 æble
- 2 blommer
- lidt mørk chokolade til toppen
- 3 dl vaniljecreme hjemmelavet eller færdigkøbt
Sådan gør du
Marengs
- Pisk sukker og æg sammen til det er helt stift.
- Fordel marengsen på en bageplade med bagepapir, og bag det i midten af ovnen i 1 timer ved 100°.
Frugtsalaten / abemad
- Frugterne renses og skæres i mindre stykker.Vend det hele sammen så frugterne blandes godt.
- Hæld vaniljecremen over frugten, bræk marengs i mindre stykker og fordel det over cremen.Vend igen det hele sammen så vaniljecremen og marengsen fordeles blandt frugterne.
Skriv et svar