
Blåbærmuffins er en lækker og saftig kage, med en sprød top og et sødt indre. De har en mild smag af både vanilje, blåbær, marcipan og hvid chokolade. Dette er den slags muffin, der kun bliver bedre af at du venter lidt med at spise den, og derfor vil jeg anbefale at du bager dem dagen før de skal bruges. Det er altså også ret perfekt, hvis de skal serveres en dag du får gæster, så skal du ikke nå at lave dem på dagen 😀
Vi er ret vilde med blåbærmuffins herhjemme – faktisk kan vi alle sammen rigtig godt lide frugter og marcipan i kager. Det er også ret let at spotte, hvis du render mine kageopskrifter igennem 😀
Hvis du har det ligesom os, kan du også afprøve mine opskrifter på jordbærtærte og marcipankage med kanelæbler.

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Blåbærmuffins med marcipan og hvid chokolade
Ingredienser
- 150 gram sukker
- 75 gram smør
- 2 æg
- ½ dl olie
- 200 gram hvedemel
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 100 gram marcipan
- 100 gram hvid chokolade
- 100 gram frosne blåbær
Sådan gør du
- Pisk sukkeret sammen med blødt eller smeltet smør.
- Tilsæt æggene ét af gangen og pisk det let luftigt.
- Tilsæt olien og pisk til det er blandet helt sammen med massen.
- Tilsæt mel, vaniljesukker og bagepulver og pisk igen.
- Hak marcipan og chokolade i små tern.Tilsæt det sammen med blåbærrene og rør det hele rundt i dejen med en ske.
- Med to spiseskeer fordeles dejen i 12 muffinforme.
- Bag ved 175° over/under varme i 30 min.
Skriv et svar