Blåbærmuffins er en lækker og saftig kage, med en sprød top og et sødt indre. De har en mild smag af både vanilje, blåbær, marcipan og hvid chokolade. Dette er den slags muffin, der kun bliver bedre af at du venter lidt med at spise den, og derfor vil jeg anbefale at du bager dem dagen før de skal bruges. Det er altså også ret perfekt, hvis de skal serveres en dag du får gæster, så skal du ikke nå at lave dem på dagen 😀
Vi er ret vilde med blåbærmuffins herhjemme – faktisk kan vi alle sammen rigtig godt lide frugter og marcipan i kager. Det er også ret let at spotte, hvis du render mine kageopskrifter igennem 😀
Hvis du har det ligesom os, kan du også afprøve mine opskrifter på jordbærtærte og marcipankage med kanelæbler.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Blåbærmuffins med marcipan og hvid chokolade
Ingredienser
- 150 gram sukker
- 75 gram smør
- 2 æg
- ½ dl olie
- 200 gram hvedemel
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 100 gram marcipan
- 100 gram hvid chokolade
- 100 gram frosne blåbær
Sådan gør du
- Pisk sukkeret sammen med blødt eller smeltet smør.
- Tilsæt æggene ét af gangen og pisk det let luftigt.
- Tilsæt olien og pisk til det er blandet helt sammen med massen.
- Tilsæt mel, vaniljesukker og bagepulver og pisk igen.
- Hak marcipan og chokolade i små tern.Tilsæt det sammen med blåbærrene og rør det hele rundt i dejen med en ske.
- Med to spiseskeer fordeles dejen i 12 muffinforme.
- Bag ved 175° over/under varme i 30 min.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar