Blomme is med browniestykker smager virkelig godt. Det er en skøn blanding frisk og sødt blandet sammen med chokolade. Isen her blev mikset sammen af tilfældigheder, men jeg skal love for at jeg fik travlt med at skrive opskriften ned da vi smagte på den. Mums altså.
Min blomme is med browniestykker består af både blommegrød og chokoladekage / brownie. De to ting skal selvfølgelig være lavet, før isen kan laves.
Jeg begyndte selv at lave is for en del år siden, og jeg har derfor eksperimenteret med, hvad der fungerer godt i is lavet på kondenseret mælk. Isen bliver ikke ligeså cremet, som hvis man laver den på æggeblommer, men smagen sidder lige i skabet.
Du kan her på min side finde flere forskellige opskrifter på is og islagkager.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Blomme is med browniestykker
Ingredienser
- ½ liter fløde
- 1 dåse kondenseret mælk
- 1 tsk vaniljeessens
- 4 dl blommegrød
- brownie eller anden chokoladekage brug gerne afskårne rester og kanter fra en kage
- 100 gram chokolade
- knuste makroner
Sådan gør du
- Pisk fløden i en stor skål – den må ikke blive for stiv.
- Tilsæt den kondenserede mælk og vaniljeessensen, rør rundt med en grydeske.
- Tilsæt blommegrøden, kage, hakket chokolade og de knuste makroner.
- Fordel ismassen i en beholder – jeg bruger helt almindelige plasticbøtter.
- Lad isen stivne i minimum 4 timer inden du begynder at tage af den.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar