
Blomme is med browniestykker smager virkelig godt. Det er en skøn blanding frisk og sødt blandet sammen med chokolade. Isen her blev mikset sammen af tilfældigheder, men jeg skal love for at jeg fik travlt med at skrive opskriften ned da vi smagte på den. Mums altså.
Min blomme is med browniestykker består af både blommegrød og chokoladekage / brownie. De to ting skal selvfølgelig være lavet, før isen kan laves.
Jeg begyndte selv at lave is for en del år siden, og jeg har derfor eksperimenteret med, hvad der fungerer godt i is lavet på kondenseret mælk. Isen bliver ikke ligeså cremet, som hvis man laver den på æggeblommer, men smagen sidder lige i skabet.
Du kan her på min side finde flere forskellige opskrifter på is og islagkager.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Blomme is med browniestykker
Ingredients
- ½ liter fløde
- 1 dåse kondenseret mælk
- 1 tsk vaniljeessens
- 4 dl blommegrød
- brownie eller anden chokoladekage brug gerne afskårne rester og kanter fra en kage
- 100 gram chokolade
- knuste makroner
Instructions
- Pisk fløden i en stor skål – den må ikke blive for stiv.
- Tilsæt den kondenserede mælk og vaniljeessensen, rør rundt med en grydeske.
- Tilsæt blommegrøden, kage, hakket chokolade og de knuste makroner.
- Fordel ismassen i en beholder – jeg bruger helt almindelige plasticbøtter.
- Lad isen stivne i minimum 4 timer inden du begynder at tage af den.
Skriv et svar