Mine brødhapsere er små madbrød, der er mega nemme at lave. Jeg er stor fan af brød, og jo mindre hænderne skal bruges i processen, jo større fan er jeg 🙂
De små brødhapsere er lækre til eksempelvis tapas og grill. Bunden kan også bruges til små pizzaer.
Prøv også min opskrift på favorit flutes og pestobrud.
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning – spørd skorpe og luftig krumme? For det absolut bedste resultat med denne opskrift, vil jeg anbefale dig at bage brødet på et bagestål (reklamelink), da det giver bollerne en ekstra volume.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Reklame |
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Brødhapsere – lækre små madbrød
Ingredienser
Brød
- 25 gram gær
- 4 dl vand
- 2 spsk olivenolie
- 550 gram manitobamel
- 2 tsk salt
Topping af pesto
- 2-3 spsk chilipesto
- 1 mozzarellabøf
- 1 tsk havsalt
Topping af hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 3 fed hvidløg
- 1 håndfuld persille
- 1 tsk havsalt
Sådan gør du
- Gæren opløses i lunkent vand.
- Olie og mel tilsættes. Ælt dejen godt (gerne på køkkenmaskine).
- Tilsæt salt og ælt igen.
- Lad dejen hæve lunt i en time.
- Form brødene ved at ligge en klat dej på bagepapir med en ske, dyp skeen i vand og brug bagsiden af den til at forme brødet med.
- Lad dejen efterhæve i 30 minutter alt imens du putter fyld på og opvarmer ovnen.
- Smør halvdelen af brødene med pestoen og riv stykker af mozzarella der fordeles ovenpå.
- Olien blandes med pressede hvidløg og finthakket persille, herefter fordeles blandingen over resten af brødene.
- Bages i 8 minutter ved 240°.
Skriv et svar