Eton Mess – MUMS altså! Er du en sukkergris med hang til jordbær? Så er du landet det rigtige sted!
Eton mess er en engelsk dessert som består af friske jordbær og en lækker marengs. Det er ene gode sager. De friske jordbær passer rigtig godt med den søde marengs.
Alt i alt en dejlig dessert der både er sød og frisk på en og samme tid.
Du kan også prøve at lave en Banoffee Pie. Det er også en engelsk dessert. Den består af en kiksebund med karamel, banan stykker og fløde.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Eton mess
Ingredienser
Marengs
- 150 gram sukker
- 3 æggehvider
- 1 tsk vaniljepaste
Creme
- 500 gram friske jordbær
- 4 dl piskefløde
- 2 spsk flormelis
- 1 tsk vaniljesukker
- mørk chokolade
Sådan gør du
Marengs
- Pisk æg og sukker stift – du skal kunne vende skålen på hovedet uden det falder ud.
- Tilsæt 1 tsk vaniljepaste og pisk ca 10 sekunder så det bliver mixet godt sammen.
- Fordel marengsen på en bageplade med bagepapir.
- Bag ved 100° i 45-60 minutter.Jo længere tid det bages, jo mere knasende bliver det – jo kortere tid det bages, jo mere chewey bliver det. Det er en smagssag.
- Lad marengsen afkøle.
Sammenblanding
- Skær jordbærrene i passende størrelser.Jeg deler et jordbær i 4-6 stykker.
- Pisk fløden let og tilsæt flormelis og vaniljesukker. Pisk et par sekunder mere så det blandes godt sammen.
- Bræk marengsen i mindre stykker, og bland det sammen med jordbærrene i i fløden.
- Anret i portionsglas og drys med hakket mørk chokolade.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar