Hindbærgranola er mega lækkert ovenpå din skyr eller dine havregryn om morgenen.
Jeg har lavet min egen granola i en del år. Jeg synes det smager meget bedre end det man køber, og så er det også en del sundere. Ved at variere mellem smagene i granolaen, bliver morgenmaden også ved med at være spændende. Min hindbærgranola er dejlig frisk, og du skal ikke sidde og lede efter hindbærstykkerne 🙂
Du kan finde flere andre opskrifter på granola her. Jeg er selv helt pjattet med den kokosgranola!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Hindbærgranola
Ingredienser
- 2 spsk honning
- 2 spsk kokosolie
- 1 tsk vaniljepasta
- 4 dl grovvalsede havregryn
- 2 dl solsikkekerner
- 1 dl hørfrø
- 1 dl poppede quinoa
- 1-2 dl nødder eksempelvis pekannødder eller mandler
- 1 dl frysetørrede hindbær
Sådan gør du
- Smelt honning og kokosolie på en pande.Tilsæt vaniljepasta og rør det sammen.
- Bland grovvalsede havregryn, solsikkekerner, hørfrø, poppede quinoa og hakkede nødder. Hæld det på panden og rør rundt til hele blandingen ser våd ud.
- Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir.
- Bag granolaen ved 180° over/under varme i 15 minutter.Rør rundt i det hvert 5. minut.
- Lad din granola afkøle.Drys herefter den frysetørrede hindbær ud over hele blandingen.
- Når granolaen er HELT afkølet, hældes den i en lufttæt beholder.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar