
Kokosgranola smager skønt ovenpå en portion yoghurt eller havregryn!
Vi har altid hjemmelavet granola på lager. Der bliver spist af det HVER dag, og derfor er det også rart at have noget at skifte i mellem. Du kan her på siden finde min families favorit-granolaer.
Min egen favorit er den kokosgranola du herunder får opskriften på.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Kokosgranola
Ingredienser
- 2 spsk honning
- 2 spsk kokosolie
- 4 dl havregryn
- 3 dl solsikkekerner
- 1 dl hørfrø
- 1 dl græskarkerner
- 1 tsk kanel
- 1 tsk vaniljesukker
- 100 gram ristede kokoschips
Sådan gør du
- Bland havregryn, solsikkekerner, hørfrø og græskarkerner med kanel og vaniljesukker.
- Kokosolie og honning smeltes sammen på en pande ved middelvarme. Når det er smeltet tilsættes kerne blandingen. Rør godt rundt.
- Når det hele er mixet godt sammen, tages det af panden og fordels i et lag ud over en bageplade med bagepapir.
- Bag din granola i ovnen ved 180° i ca 15 minutter. Vend rundt i det hver 5. minut og hold godt øje – det skal være sprødt men ikke brænde på.
- Lad granolaen køle af på en rist.Fordel de kokoschips ud over granolaen.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
Ved du hvor mange kcal mv der er i granolaen
Nej det har jeg ikke udregnet ☺️
Vh Jeanette